Edwin elvira

Links: Edwin Romijn, rechts: Elvira Claassen

Experto Consulting is opgericht in 2019 door Edwin Romijn en Elvira Claassen.

Met hun netwerk en werkervaring, Edwin als ondernemer en Elvira als specialist op HR- gebied, willen zij een verbindende partner zijn voor enerzijds bedrijven, onderwijsinstellingen, zorginstellingen en overheden en anderzijds het gefragmenteerde aanbod van experts die als Zzp’er in de markt zijn.

Die experts maken persoonlijk kennis met Elvira en Edwin en maken zelf de keuze of zij samen met Experto Consulting willen werken. Experto Consulting zorgt ervoor dat er opdrachten binnenkomen waarbij de gevraagde expert dan als Experto Consulting collega aan de slag gaat.

Belangrijkste uitgangspunt voor Experto Consulting is een betrouwbare partner te willen zijn voor zowel organisaties, instellingen, scholen en overheden als voor de experts.

Gezamenlijk met opdrachtgevers kijken wij welke mogelijke oplossingen er gevonden kunnen worden. Hiermee ontstaat er onmiddellijk vertrouwen en draagkracht binnen de organisaties.

Experto Consulting biedt daarbij het voordeel voor de vragende partijen als matchmakende partner diverse expertises te kunnen leveren. Daarbij kunnen zij, niet alleen op basis van kennis maar ook op sociale vaardigheden selecties maken uit het aanbod van meer dan 50 experts.

Niet de omzet is de drijfveer van Experto Consulting maar tevreden klanten!