Aandacht en zorg voor uw medewerkers

Aandacht en zorg voor uw medewerkers

De coronatijd heeft vooral veel van zorgmedewerkers gevraagd. Ze hadden het niet alleen drukker; ze belandden ook in extreme en heftige situaties. Tijd en aandacht om dit met elkaar of anderen te delen was er toen eenvoudigweg niet. Na het pieken nam de weerbaarheid bij veel medewerkers aanzienlijk af en ontstonden er klachten zoals moeheid, prikkelbaarheid en verminderde concentratie.

Voor een aantal opdrachtgevers in de zorg stonden we direct klaar met een team coaches om mensen aandacht en zorg te geven aan deze medewerkers die ze op dat moment nodig hadden. Dat deden we door met aandacht naar hen te luisteren via beeldbelsessies. Waar nodig ondersteunden we hen met extra online coaching. Ook buiten crisistijd kan natuurlijk behoefte ontstaan aan een luisterend oor en bieden we online ondersteuning.

Of het nu om een goed gesprek gaat of een coachsessie, met onze decoachlijn.online zetten we onze professionele coaches in om medewerkers op een snelle, persoonlijke en effectieve manier te begeleiden.

Welke coaching pakketten we aanbieden leest u op decoachlijn.online