Blog: Opdrachtgever Zorg en WelzijnDe HR manager van een zorginstelling uit Zuid Holland aan het woord over de samenwerking met Experto Consulting:Ik heb Experto Consulting leren kennen als een professionele en prettige samenwerkingspartner. De communicatielijnen zijn kort en de processen zeer transparant. Elvira Claassen denkt erg goed mee om het meest passende aanbod te kunnen doen.

Wij maken gebruik van zowel individuele coaching, als van teamcoaching via Experto Consulting. De coaches ervaren wij als gedreven, integere professionals en we hebben mooie resultaten met elkaar bereikt, zowel op individueel als op groepsniveau.


De Experto Consulting teamcoach aan het woord:


Als teamcoach is mijn eerste doel de behoeften van de teamleden, en de vraag onder de vraag van de leidinggevende, zorgvuldig te onderzoeken.

Op basis daarvan ontwerp ik het programma voor de eerste bijeenkomst en op basis hiervan ontwerp ik pas de volgende teamsessie.

Met oren en ogen blijven luisteren naar de teamleden en hun leidinggevenden helpen mij een programma te maken dat feilloos aansluit op de vraag. Het grote doel is dat men de thema’s beleefd en voelt, zodat het helemaal hun eigen programma is en het hen brengt waar ze willen komen.


Bij deze zorginstelling mag men trots zijn op de getoonde inzet van alle teamleden en leidinggevenden.

Samen hebben zij dit traject tot een succes gemaakt.